Published On: mie, mai 7th, 2014

2.500 de salariati de la CFR Marfa si-ar putea pierde locurile de munca! Vezi aici ce trebuie sa faca Compania!

trenUn numar de 2.500 de salariati de la Compania CFR Marfa si-ar putea pierde locurile de munca pana la sfasitul lunii iunie, daca in intervalul care urmeaza nu vor fi convinsi reprezentantii Fondului Monetar International ca acest numar poate sa scada sub 1.500 de oameni, a declarat miercuri Iulian Mantescu, presedintele Federatiei Mecanicilor de Locomotiva, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la sediul CNS "Cartel Alfa".

”Daca vor pleca 2.500 de oameni la sfarsitul lunii iunie, nu vom mai putea duce la bun sfarsit contractele pe care le-am incheiat recent. Tocmai de aceea, un reprezentant al sindicatului va face parte din comisia care va discuta, in luna iunie, cu reprezentantii FMI, pentru a incerca diminuarea numarului de disponibilizari”, a mai spus Mantescu.

Nemultumiti de conditiile munca, angajatii Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" SA au declansat, pe 23 aprilie, un protest spontan care a determinat oprirea in statiile de cale ferata, pe intreaga retea feroviara, a 278 de trenuri de calatori, in intervalul orar 7,00 – 9,00.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>