Published On: mie, apr. 2nd, 2014

VIDEO Marturia unei fete de 14 ani. Prostitutie, nu scoala!

rodica munteanu2Un copil razvratit, eleva in clasa a VIII-a la Scoala generala nr. 1, la numai 14 ani, Rodica Munteanu  face tot ce ii trece prin cap. Crescuta de la doua luni de parinti adoptivi, dupa ce familia sa o lasase pe drumuri, si ramasa in prezent numai cu tatal de 75 ani, Rodica nu poate fi stapanita in nici un fel, nici de tata si nici de autoritati.

A schimbat doua scoli pana acum din motive personale fiindca nu se intelegea cu colegii si avea probleme cu baietii la scoala, acestia necajind-o, asa cum ea a afirmat.

La inceputul acestui an, mai exact in luna ianuarie, Rodica a plecat de buna voie de acasa pentru doua zile, timp in care a spus ca a dormit la o prietena. Dupa aproximativ doua luni, minora a plecat iarasi de acasa, si tatal sau a declarat-o disparuta la Politie. Fata a lipsit din nou numai doua nopti, timp in care a trimis sms-uri tatalui in care il ruga sa nu o caute si ca este bine. A aparut acasa sub pretextul ca a fost pana la Brasov, tot cu prietena ei.

Sesizata, Protectia Copilului a luat-o pe eleva si a internat-o intr-un Centru de Plasament cu regim de urgenta. Elevei nu i-a placut acolo si a insistat la tatal sau sa o ia urgent acasa, promitand ca se va cuminti si va merge in continuare la scoala.

Insa profesorii si colegii sai nu au vazut-o deloc pe Rodica la scoala, aceasta plecand diminetile catre scoala, asa cum afirma tatal sau si ajungea la orele pranzului acasa, mintind ca a fost la ore. Impreuna cu cea mai buna prietena, A. C., o alta minora, eleva la liceul "Ion Ghica", cele doua absenteaza de la cursuri si se intalnesc cu diversi baieti cu care intretin relatii sexuale pentru anumite sume de bani.

Din nou, sesizata Protectia Copilului, Rodica a fost dusa la acelasi Centru de Plasament in data de 21 martie. A doua zi, minora a fugit din centru insa acasa a ajuns abia in data de 31 martie, tatal anuntand Politia de faptul ca fata sa a revenit acasa.

De fiecare data cand fata pleaca de acasa, merge sa "faca bani". Intalnirile sunt stabilite prin intermediul internetului, acolo unde singura racoleaza clientii sau invers.

Va prezentam in exclusivitate in imagini cateva din conversatiile miorei cu barbatii carora pentru servicii sexuale, le pretinde anumite sume de bani.

facebook1facebook2Rodica Munteanu, la numai 14 ani are o experienta vasta in ceea ce inseamna relatii sexuale, ea declarand reporterilor Infobraila, ca pentru sume, gen 100 lei, s-a culcat in repetate randuri si cu 8-10 barbati.

Aceste "nopti fierbinti", Rodica le-a trait de mai multe ori si s-au consumat in diverse apartamente din Braila.

Tatal Rodicai, a declarat ca a mers cu fata sa in urma cu ceva timp la medic, aceasta fiind insarcinata, pentru a face intrerupere de sarcina.

Conditiile din mediul familial nu sunt precare, fata avand mai tot ce isi poate dori un tanar de varsta ei, mai putin banii de buzunar care ii sunt insficienti, cei primiti de la tatal sau, ea avand nevoie de mai multi “pentru tigari si haine”.

Un copil care nu sufera de dragostea parinteasca dar care "a  iesit" mult prea devreme in lume, nu poate fi stapanit de autoritatile abilitate sa-i creeze un drum in viata. Ea a ales la numai 14 ani sa-si produca singura banii necesari poftelor sale, intretinad relatii sexuale de natura XXX.

Din marturia Rodicai, dupa ce a revenit acasa de la Brasov, asa cum si-a mintit tatal, am aflat ca de fapt fusese cu vecina si totodata prietena sa, A. C., la sora unui baiat care locuia in localitatea Maxineni. Cele doua au intretinut acolo relatii sexuale cu mai multi barbati din comuna, fiind rasplatite cu bani.

Nici in prezent fata nu merge la scoala, ea fiind activa doar pe internet, acolo unde a gasit calea cea mai usoara pentru a cauta barbatii dornici de fantezii sexuale si dispusi sa o rasplateasca material.

Urmariti in continuare un material video cutremurator.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>