Published On: lun, apr. 7th, 2014

FOTO Politicieni in tinerete. Vezi aici cum aratau

Traian Basescu nu a fost un elev premiant nici la scoala generala, nici la liceu, cu atat mai mult in facultate. Mai mult chiar, presedintele suspendat a fost un elev mediocru, el avand chiar si note de patru.

basescubasescu in tinerete

“Aveti un presedinte care nu a fost premiat niciodata pana in clasa a XII-a. Si acum cand vad un profesor, cred ca o sa-mi puna un patru”, le spunea Basescu elevilor ieseni la deschiderea anului scolar in 2005.

antonescu

Crin Antonescu a fost si el un elev de medie, dar marile lui probleme au fost in timpul facultatii, cand a repetat doi ani de studiu. Liderul PNL a recunoscut in 2009 ca a ramas repetent in doua randuri in timpul facultatii, dar spune ca a facut intentionat acest lucru, intr- unul dintre cazuri motivul fiind ca a dorit sa evite primirea unei repartitii la tara, in detrimentul orasului sau natal Tulcea.

Cateva fragmente dintr-un text aparut in anul 2004 in revista “New York Magazin”, revista a romanilor din America, a aparut o biografie necunoscuta a lui Adrian Nastase, fostul prim-ministru al tarii, cel care dorea sa ajunga si presedintele Romaniei.

Cand Adrian Nastase era in ultima clasa de liceu, in revista “Magazin istoric”, au aparut, sub semnatura lui, unele comunicari sau precizari privind evenimente ori conducatori din istoria medievala a Romaniei, in special din zonele Banatului si Transilvaniei. Unele comunicari erau inedite, rodul “cercetarilor” elevului Nastase M. Adrian, uneori precise puneri la punct. Probabil ca atunci multi s-au mirat sau l-au laudat pe autorul unor asemenea studii serioase, cu toata varsta sa adolescentina.

adrian nastaseNimeni insa nu a stiut ca, de fapt, contributia lui Adrian – elevul minune – nu era decat semnatura, caci autorul adevarat era “iubitul” lui, fostul profesor de istorie Ion D. Suciu, de la Universitatea din Bucuresti, epurat din cadrele universitare in 1946, condamnat politic de 3 ori si binecunoscut ca homosexual, dar si ca un specialist in istoria medievala a Banatului si Transilvaniei. Aschia nu sare departe de trunchi.

Legatura lor a fost de lunga durata, ba chiar au purtat si verighete. Desi Ionica Suciu era mult mai in varsta, legatura a fost pasionala, si astfel a aparut si aceasta mostenire de la tatal sau – bisexualitatea. Intr-o seara, Adrian a plecat, beat de amor si de alcool, de la Suciu. Aproape de casa a cazut pe trotuar; pozitie in care l-a gasit taica-sau. Acesta, in loc sa reclame cazul la Militie sau sa-l confrunte pe Suciu, i-a dat doar un telefon.

Adrian a intrat apoi la Facultatea de Drept si, ca student, si-a continuat viata sexuala dubla. Deseori, invita la el acasa studenti negri, cu care se inchidea in camera, spunandu-i mamei sale sa nu-i deranjeze, ca studiaza. Si biata mama, in naivitatea femeilor generatiilor trecute, nu avea decat cuvinte de lauda pentru fiul ei asa de studios.

Mult mai tarziu, dupa ce a terminat facultatea si a lucrat pe la Ambasada Frantei, Adrian Nastase a cunoscut un francez distins, partener homosexual, care l-a invitat la Paris (individul fiind o personalitate), asa ca Adisor, pe post de fetita, a primit imediat pasaportul si a plecat pe malurile Senei, unde a avut o “luna de miere” de toata frumusetea; frantuzul amorezat l-a plimbat prin toata Franta si l-a facut pe deplin fericit.

victor ponta

vadimVadim Tudor care s-a laudat adesea ca a avut sute de femei la viata sa, a declarat intr-o emisiune ca:"In tineretea mea, am fost agresat de doua balerine nimfomane. Nu am reusit sa scap, ne-am luptat pana s-a rupt patul cu noi. Eram de doua ori mai greu decat ele", a marturisit Vadim-Tudor la un post TV.

Actualul premier a postat pe Facebook cu ceva timp in urma, ipostaze inedite din liceu si armata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>