Published On: vin, apr. 11th, 2014

E oficial. Carmen Gheorghe a semnat cu HC Dunarea

carmen gheorgheFosta extrema a celor de la Danubius Galati, Carmen Gheorghe s-a inteles cu cei din conducerea Dunarea Braila.

Carmen Gheorghe a devenit libera de contract dupa ce a plecat de la Danubius Galati. Extrema este dorita la Braila inca din 2012 cand antrenor era Ioan Baban.

Fara Ramona Farcau care nu si-a revenit dupa accidentarea suferita in meciul cu Deva, dar si fara Adina Brot care nu a arat o forma buna in ultimile meciuri din campionat, conducerea celor de la HC Dunarea Braila a cautat o solutie pe acel post.

carmen gheorghe cantonament fundataExtrema Carmen Gheorghe a inceput pregatirea cu HC Dunarea inca de la finalul sezonului regulat, jucatoarea alaturandu-se lotului chiar si in cantonamentul de la Fundata.

In meciul disputat joi cu CSM Slobozia a evoluat si extrema Carmen Gheorghe. Aceasta s-a alaturat echipei iar antrenoarea Alexandrina Soare va putea beneficia de aportul ei in meciurile din Cupa Romaniei cat si in cele din play-off.

Carmen Gheorghe a foat convocata in premiera anul trecut la lotul national pentru meciurile de la Trofeul Carpati, a jucat in trei meciuri pentru Romania B si a marcat 6 goluri.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>