Published On: joi, apr. 17th, 2014

18 lacase de cult vor fi pazite de jandarmi! Vezi aici cum sa te protejezi in Noaptea de Inviere!

inviereCu prilejul Sarbatorilor de Paste, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila vor asigura masurile de ordine si siguranta publica in zona a 18 biserici din municipiul Braila, a Manastirii „Sf. Pantelimon” din statiunea Lacu Sarat, dar si la zece lacase de cult din judetul nostru.

“Jandarmii braileni se vor afla incepand de astazi in zona acestor biserici, pentru a asigura masurile de ordine publica pe timpul slujbelor religioase”, a declarat Sorin Neftode, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmerie Braila.

Jandarmii recomanda cetatenilor sa acorde o atentie sporita modului de pastrare si asigurare a bunurilor si obiectelor personale ca genti, posete, etc., iar in cazul in care sunt insotiti de copii, sa le acorde o atentie deosebita, pentru a evita situatiile in care acestia se ratacesc.

In cazul in care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observa producerea unor astfel de fapte, cetatenii se pot adresa direct jandarmilor aflati in dispozitivele de ordine publica sau pot solicita sprijin la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>