Published On: mar, mart. 18th, 2014

Stagiatura in cancelaria lui Ponta

1781-Victor Ponta1 copy PT.NETPeste 170 de studenti pot invata administratia direct din biroul primului ministru.

Guvernul Romaniei a lansat, la initiativa premierului Victor Ponta,  a doua editie a ‘‘Programului de Internship’’ la nivelul administratiei publice centrale.

Ca si in cazul editiei precedente, pe parcursul a doua luni, 15 iulie-15 septembrie, candidatii selectati vor participa la activitatile desfasurate la Cancelaria Prim-Ministrului si la Secretariatul General al Guvernului. O noutate a acestui an o reprezinta extinderea programului de Internship la nivelul tuturor ministerelor si departamentelor din cadrul Executivului. Astfel, anul acesta studentii si tinerii absolventi pot opta pentru peste 170 de pozitii de stagiar disponibile.

Candidatii trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii generale: sa detina cetatenia romana; sa aiba cel mult 24 de ani la momentul debutului programului 15 iulie 2014; sa fie studenti ori tineri absolventi ai programelor universitare de licenta; sa cunoasca bine cel putin o limba straina de circulatie internationala; sa aiba cunostinte de baza in domeniul IT. Acestora li se adauga conditiile specifice descrise de fiecare minister si departament.

Candidaturile vor fi depuse exclusiv online, termenul limita pentru depunerea acestora fiind 31 mai.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>