Published On: lun, mart. 10th, 2014

SOCANT! O braileanca a fost agresata de sot de Ziua Femeii

In ziua in care toti barbatii isi surprind placut sotiile, R. Nocolae in varsta de 38 de ani i-a oferit jumatii sale un cadou de neuitat. R. Mariana a primit o serie de palme in loc de cadou din partea sotului ei, iar injuriile au tinut locul declaratiilor de dragoste.

‘‘La data de 08 martie, la orele 23:45, o patrula din cadrul Politiei Municipiului Braila, in urma unui apel 112, a fost dirijata sa se deplaseze pe strada Sebesului, pentru aplanarea unui conflict familial. Politistii l-au identificat la fata locului pe R. Nicolae in varsta de 38 de ani, despre care au stabilit ca, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, si-a agresat sotia, lovind-o cu palmele si adresandu-i injurii. Victima, R.Mariana de 34 de ani, a depus plangere penala pentru infractiunea de violenta in familie’’, a declarat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

In urma agresiunii manifestate de catre sot, R Mariana se gandeste serios sa divorteze de barbatul bataus.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>