Published On: lun, mart. 24th, 2014

Fetele de la HC Dunarea au plecat in catonament la munte

cantonamentEchipa de handbal Dunarea Braila a plecat luni dimineata in cantonament la Fundata * Dupa ce au avut o saptamana libera, Alexandrina Soare a strigat adunarea in aceasta dimineata *

Sezonul competitioanal este intrerupt momentan deoarece nationala de senioare a Romaniei disputa, la Baia Mare, doua partide amicale cu Germania. Cu toate ca in lotul condus de selectionerul Gheorghe Tadici se aflau initial si Gabriela Perianu si Gabriela Dobre, jucatoarele nu s-au putut prezenta la nationala deoarece au fost accidentate in utlima partida din sezonul competitional. In schimb, Nicoleta Safta a fost convocata la nationala de tineret, cu care va disputa mai multe jocuri de pregatire pentru calificarile la Campionatul Mondial.

Jucatoarele antrenate de Alexandrina Soare au plecat in aceasta dimineata la Fundata acolo unde vor avea un cantonament de pregatire, axat atat pe forta cat si pe pregatirea fizica, acestea urmand sa se intoarca la Braila sambata, dupa o gura de aer tare de munte.

Urmatorul joc al celor de la Dunarea Braila va avea loc in Cupa Romaniei, care se desfasoara in perioada 23-27 aprilie. In cadrul acestei competitii vor participa cele 12 echipe din Liga Nationala si echipele inscrie din ligile secunde, respectiv Sport Club Muresul Tg. Mures, Stiinta Bucuresti, ASC 181 SSP Bucuresti si CSM Bistrita.

Tragerea la sorti pentru Cupa Romaniei vor avea loc la sfarsitul acestei saptamani, sambata, 29 martie, la Baia Mare. In acest moment nu se stie exact locatia unde va avea loc Cupa Romaniei, insa se pare ca Sibiul este orasul favorit la a gazdui Cupa Romaniei.

In sala Polivalenta din Braila, HC Dunarea va disputa urmatorul meci abia pe 7 mai, cand va juca in play off cu HCM Roman.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>