Published On: joi, mart. 6th, 2014

Credeai ca vine primavara? Se intorc ninsorile VEZI de cand

*Primavara se lasa asteptata in buna parte din tara. Ploile continua si in zilele urmatoare, iar de la inceputul saptamanii viitoare revin si ninsorile*

Ninsorile se intorc in luna martie. Directorul ANM, Ion Sandu, a anuntat ca in a doua jumatate a lunii va mai ninge din nou, in special la munte si in sudul si sud estul tarii. Sandu a mai spus insa ca finalul lui martie va aduce o noua incalzire a vremii.

"Pana pe 10 martie temperaturile sunt peste 10 grade si pozitive si noaptea si exclus viscolul. Intre 10 si 15 martie va fi o scadere de temperatura si nu exclude nimeni sa se raceasca si sa fie chiar zapada, in special la munte si a treia decada de 20-30 martie este iarasi crestere de temperatura si probabil nu vom avea viscol", a explicat Ion Sandu, director ANM.

PROGNOZA METEO MARTIE 2014

Valorile temperaturii aerului vor fi apropiate de mediile multianuale, exceptand regiunile sud-estice precum si, local, cele sudice si vestice, unde se vor situa peste normalul perioadei.
Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand sud-estul, unde se vor in cadra in normele climatologice.

PROGNOZA METEO APRILIE 2014

Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sudice, local, se vor situa sub aceste medii.
Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general excedentare, exceptand arii restranse din sud si est, unde vor fi apropiate de mediile multianuale.

PROGNOZA METEO MAI 2014

Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice in vestul si sud-estul tarii si se vor situa, in general, sub aceste medii in restul teritoriului.
Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii. Se pot înregistra averse, descarcari electrice, instabilitate atmosferica si pot aparea condiţii de grindina pe un fond termic usor deficitar.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>