Published On: vin, mart. 7th, 2014

Autoritatile sarbatoresc brailencele de ziua lor

SMS-8-MARTIE-ZIUA-FEMEIIIn perioada 06 – 08 03 2014, au loc o serie de evenimente dedicate Zilei Internationale a Femeii.

Pe 6 martie 2014, incepand cu ora 18.30, are loc evenimentul Femeia…"eterna poveste". Concertul simfonic se va desfasura in sala Mare a Teatrului "Maria Filotti" si este sustinut de Orchestra de Camera "Darclee", dirijor Petrea Gogu, Regia Artistica ii apartine directorului adjunct al Liceului de Arta, prof. Ionel Filip.

Pe 7 martie 2014, incepand cu ora 18.00, in sala Mare de Spectacole a teatrului "Maria Filotti", are loc spectacolul "Visul unei nopti de gala",

one man show cu Alin Florea, pe un text si acompaniat la pian de Cornel Cristei. In deschidere Reflexii Muzicale sustinute de actrita Wanessa Radu.

Pe 8 martie 2014 ora 10.00 municipalitatea va organiza o vizita la caminul pentru persoane varstnice "Lacu Sarat". Tot pe 8 martie, dar la 10.30, vor fi vizitati batranii din caminul pentru persoane varstnice Sf. "Petru si Pavel".

Incepand cu ora 11.00, in Sala de Conferinte a Teatrului "Maria Filotti*" se va desfasura festivitatea de premiere a cuplurilor care aniverseaza 50 de ani de casnicie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>