Published On: vin, feb. 7th, 2014

VIDEO: Actiuni umanitare ale jandarmilor braileni

ijjDupa ce mai bine de o saptamana jandarmii au actionat pentru deszapezirea gospodariile persoanelor varstnice, bolnave sau singure din judetul Braila, joi, 6 februarie, angajatii Jandarmeriei Braila au transportat si distribuit produse alimentare in localitatile Pantecani si Galbenu.

‘’Aceasta misiune a fost posibila ca urmare a parteneriatului incheiat intre Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila si Carrefour Romania S.A., alimentele de baza constand in: pateuri de porc si pui, faina, malai, orez, apa plata, zahar, ulei si paine’’, a declarat Sorin Neftode, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmerie Braila.

In aceste localitati, aflate la aproximativ 90 km de municipiul Braila, produsele au fost distribuite catre localnici, prin preotul paroh.

Actiunea de ieri nu este una singulara, Jandarmeria Braila a executat si in trecut astfel de activitati in sprijinul cetatenilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>