Published On: joi, feb. 6th, 2014

Braila scapa de sub gunoaie

gunoiPrimarul municipiului a declarat in cadrul conferintei de presa faprul ca firmele de salubrizare si-au inceput activitatea pentru a debarasa orasul de gunoaiele adunate in perioada de viscol si ninsori.

Edilul a precizat ca se va merge intai pe locurile special amenajate, unde exista pubele ale societatilor, mai apoi utilajele vor intra pe strazile unde exista spatii neamenajate, iar oamenii lipsiti de spirit civic arunca deseuri menajere.

Conditiile meteorologice au ingreunat activitatea societatilor de salubrizare, motiv pentru care, in ultimele zile orasul a capatat o imagine murdara.

‘‘Incepand de saptamana viitoare vor intra serios pe strazile unde sunt probleme in general cu cei care arunca deseuri la intamplare. Sunt anumite zone cheie in oras unde oricat de multe amenzi am aplica, cetatenii continua sa arunce deseuri’’, a declarat edilul.

In ultimele zile, retelele de socializarea au fost pline de fotografii cu gunoaiele aruncate la intamplare pe zapada alba din municipiul Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>