Published On: vin, ian. 24th, 2014

La 9 ani, doi copii au furat din Biserica!

video-politia-manifesta-grija-pentru-copiii-straziiSatenii din comuna Victoria sunt ingroziti. Delicventa juvenila a atins cote de necerezut, iar oamenii se tem pentru siguranta lor. Nici macar lacasele de cult nu sunt in siguranta. Ultimul eveniment s-a produs pe 18 ianuarie, cand doi copii in varsta de 9 ani au furat dintr-un birou aflat in Biserica suma de 50 de lei. Nu s-au multumit doar cu banii luati si a cinci zile mai tarziu, unul din copii impreuna cu o prietena mai mare au incercat sa sustraga alimente din lacasul de cult, in valoare de 35 de lei. Din fericire acestea au fost recuperate ulerior, fiind gasite abandonate in apropiere.

Ieri, la orele 15:40, reprezentantul legal al Parohiei Sfantul Nicolae, din comuna Victoria, a reclamat la postul de politie comunal din localitate faptul ca, in ziua de 18 ianuarie, doi minori in varsta de 9 ani din comuna au sustras dintr-un birou din lemn, neasigurat, aflat langa usa de acces in lacasul de cult, suma de 50 de lei, iar in ziua de 22 ianuarie, unul dintre minori, impreuna cu I.Cristina in varsta de 14 ani, au patruns in curtea parohiei si, dintr-o magazie, au sustras bunuri alimentare in valoare de 35 de lei, pe care le-au abandonat in curte, fiind  recuperate.

Politistii au efectuat cercetari, stabilind ca cele sesizate se confirma, iar in cauza au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, care urmeaza sa fie inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria Insuratei cu propunere legala.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>