Published On: Dum, dec. 1st, 2013

Portul Braila: un barbat a murit strivit de o macara

macara braila*accidentul a avut loc sambata, in jurul orei 9:00, in Portul Braila, dupa ce o macara a cazut peste pontonul unde ancoreaza bacurile

Potrivit primelor informatii, macaraua a cazut peste un barbat care mergea cu bicicleta pe ponton, in zona trecerii cu bacul spre Insula Mare a Brailei. In urma accidentului, barbatul prins sub macara a murit, iar o alta persoana a fost ranita, fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Braila.

Seful ITM Braila, Dumitru Vaduva, a declarat ca macaraua facea lucrari pe malul Dunarii, in zona Stanca, unde se trece cu bacul spre Insula Mare a Brailei.

"Facem primele cercetari. Este vorba despre o instalatie de foraj de circa o suta de tone, care efectua lucrari pe malul Dunarii, la trecerea bacului spre Insula Mare a Brailei. Instalatia de foraj era in deplasare si la un moment dat, apropiindu-se prea mult de malul Dunarii, malul s-a prabusit sub senile, iar utilajul s-a inclinat si s-a rasturnat peste capul de pod al bacului. Se facea o consolidare a accesului pentru trecerera cu bacul. Acum trebuie sa vina o alta macara care sa ridice macaraua rasturnata. Este o operatiune de lunga durata ", a spus Dumitru Vaduva.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>