Published On: Dum, nov. 10th, 2013

Stiti, cumva, unde locuieste Cristina Popa?

cristina-popaDragi prieteni, va rog sa ma sprijiniti in chestiunea urmatoare:

Cristina Popa, in dosarul Zambaccian, este martor, dupa ce a fost denuntator. Ea a avut atributii de conducere in societatile Conimpuls, Regal Glass, Vertcon. Noi am sustinut ca sunt probleme mari cu contabilitatea acestor firme iar, in conditiile in care nici contabila firmelor, Mihaila Ana, nu a putut fi audiata in timpul cercetarii judecatoresti (desi in nota telefonica din 9 ianuarie 2012, asistentul magistrat Marcela Radu consemna “Totodata, martora mi-a comunicat ca in prezent locuieste la parintii sai, in comuna Pancesti, judetul Bacau si ca se va prezenta in fata instantei la termenul din 17 ianuarie 2012, in vederea audierii sale”. Inutil sa va spun ca nu s-a prezentat si ca, existand o anumita graba cu procesul, a ramas ca in tren…)

Pe 2 decembrie va fi, probabil termenul final in dosar. Cristina Popa a fost citata, din oficiu, de instanta, la acest recurs,  ca martor. A fost citata de patru ori, inclusiv pentru aducere cu mandat. S-a comunicat ca nu mai locuieste la adresa la care a fost citata (in Bacau, str. Oituz, nr.1, sc.A, ap.27)  de patru ani, desi la aceeasi adresa fusese citata (si gasita) in urma cu doi ani, la instanta de fond.

Ma gandesc ca, in masura in care se doreste incheierea dosarului in decembrie (inaintea raportului MCV) si martorul nu se prezinta (in schimbul unei amenzi) aceasta marturie nu ar mai putea fi ascultata., la fel cum s-a intamplat in cazul contabilei Mihaila Ana.

De aceea, in conditiile in care autoritatile statului nu au reusit, din iunie si pana acum, sa o localizeze, m-am gandit sa va cer sprijinul – mai ales celor din Bacau – pentru a-i gasi noua adresa si pentru a o instiinta ca este chemata ca martor la ICCJ, pe 2 decembrie, la ora 9. Va precizez ca anterior adresei din str. Oituz, prin rechizitoriul din 2008, se mentiona si o alta adresa a Cristinei Popa – Bacau, str. I.L. Caragiale nr.7.

Adrian Nastase

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>