Published On: mar, oct. 29th, 2013

Salam de biscuiti

Share This
Tags

salam de biscutiIngrediente

500 g biscuiti populari

250 g rahat

350 g margarina

250 g nuci uscate la cuptor si faramitate

6 linguri cacao

1 ceasca zahar pudra

1 lingura de coaja de lamaie/portocala

1 lingura de rom.

Mod de preparare

Se inmoaie biscuitii sfaramati in apa putin calduta cu o lingura de zahar.

Se amesteca margarina frecata cu zahar pudra si cacao cu rahatul si biscuitii.

Se adauga esenta de rom, coaja de portcala, si se amesteca se se omogenizeze compozitia.

Se rastoarna pe planseta si se modeleaza un rulou de grosimea dorita.

Se pastreaza la rece timp de 2 ore

Se serveste taiat rondele.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>