Published On: lun, oct. 28th, 2013

Catalin Chivu castiga a doua batalie cu Ministerul Administratiei si Internelor

catalin_chivuMinisterul de Interne incepe sa piarda pe banda rulanta procesele pe care si le-a facut singur cadou dupa ce conducerea acestuia a decis sa-l inlature ilegal pe Catalin Chivu de la conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Braila. Recent, Curtea de Apel Brasov a decis sa admita cererea formulta de Chivu. Astfel, dosarul in care acesta se judeca impotriva Ministerul Afacerilor Interne la Tribunalul Brasov, sectia II civila, de Contencios Administrativ si Fiscal in vederea solutionarii actiunii in contencios administrativ formulate de Catalin Chivu.
Reamintim cititorilor nostri ca fostul sef al IPJ Braila a castigat definitiv si irevocabil procesul inregistrat in dosarul 906/42/2011 avand ca obiect “anulare act administrativ” impotriva MAI si IGPR. Cele doua institutii au facut recurs si l-au pierdut. Astfel, decizia de imputare nr. 9131/2011 si hotararile nr. 10072/2011 si 66/2011 emise de parate au fost anulate!
Prin urmare, noptile linistite ale politicienilor locali care au tras sfori, dar si ale celor care l-au sapat pe Catalin Chivu, incep sa devina tot mai albe, in conditiile in care se pare ca acesta incepe sa beneficieze de o judecata corecta!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>