Published On: mar, sept. 10th, 2013

Un rahat cu ochi distruge PNL Braila

Catalin Boboc strambPolitica are cai total nebanuite in PNL Braila. Cine si ce-o fi vazut la Catalin Boboc pentru a-l alege in functia de presedinte a unei filiale aflate intr-o criza profunda inca de pe vremea cand Cibu si Sabau se bateau pentru sefie? Este adevarat ca alternativele erau subtiri, iar ideea ca o persoana care sa nu apartina unei gasti din PNL Braila sa ajunga presedinte era prea frumoasa. Girat de greii partidului, Catalin Boboc reprezinta putul in care a sarit filiala braileana a PNL.

Astazi, liberalii braileni cu carnet de partid cred ca excluderile din PNL, chiar daca unii sunt consilieri muncipali, sunt inceputul unei curatenii in filiala. Se inseala amarnic! Senatorul Catalin Boboc si mana sa dreapta, viceprimarul Alex Danaila, simbolizeaza imaginea ratata a unei generatii de politicieni ajunsi aici in functie de donatiile de la partid. Ei au ramas doar la nivel de speranta, dar sunt si intruchiparea unei intregi generatii de specialisti ratati – de la oameni de afaceri, doctori, profesori sau politicieni.

Faptul ca Boboc a ajuns presedintele PNL Braila este o mare minune. El este scutul celor care l-au sustinut si pe care, iata, ii serveste la momentul potrivit! Ce se intampla acum arata ca politica e curva, o curva care fuge cu banii inainte sa presteze. Nu va incearca sila citind stiri despre oameni demisi de cei pe care i-au sustinut sa ajunga la putere? Nu va e greata ca tot felul de tepari cu acte in regula dau afara din partide oameni care platesc milioane de euro impozite?

Cu o astfel de conducere, PNL Braila vrea sa dea lovitura! Sa dea la schimb ipotetica posibilitate de a avea un candidat valabil la presedintia CJ Braila cu functia de primar, in detrimentul lui Simionescu. Nu spun ca Simionescu nu face greseli, dar ipoteza unui primar pus de PNL Braila ma face sa ma intreb cati bani poti obtine pe o casa in Braila, pentru a pleca dracului cat mai departe de aici!

Revenind la excluderile din PNL, istoria se repeta. Cu alte personaje!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>