Published On: sâm, aug. 31st, 2013

Oamenii lui Basescu sar la gatul PSD Braila: “Stanga nu a adus nimic nou in acest judet, si-a dat masura”

Share This
Tags

1Partidul Miscarea Populara are incepand de vineri filiala si in judetul Braila. Fostul inspector scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean, ex-PDL-istul Viorel Botea, este presedintele filialei formatiunii politice nascuta in “laboratoarele” Palatului Cotroceni.

La evenimentul de lansare a PMP Braila au participat presedintele partidului, deputatul Eugen Tomac, consilierii prezidentiali Sebastian Lazaroiu si Cristian Hrituc, dar si fostul ministru de externe din guvernarea PDL, Teodor Baconschi.

Liderul Miscarii Populare, Eugen Tomac, a mentionat ca vina principala pentru “saracia lucie” in care se scalda Braila apartine administratiei locale, stanga neputand “sa aduca nimic nou in acest judet, care are un potential extraordinar”.

Un atac mai virulent a venit din partea fostului ministru Teodor Baconschi care a apreciat ca Braila “nu are aerul, statutul, nivelul de dezvoltare al unui oras european important la Dunare”.

“PSD si-a dat masura in 23 de ani privind administrarea judetului. Orasul nu are o dinamica industriala, iar nivelul de somaj si de demoralizare este dramatic. 23 de ani este prea mult. Niciun partid din lume nu a avut sansa de calari atat de mult fara niciun rezultat valid pentru binele comun. Suntem aici pentru a pune capat aceastei stampile a stangii”, a declarat Baconschi.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, cel care a patentat “Alba-ca-Zapada” in politica romaneasca, a vorbit despre USL, caracterizandu-i pe membrii Uniunii ca fiind “prosti”.

“E o mare sansa pe care o avem in aceasta toamna, pentru ca USL se afla acum intr-un moment clar de cotitura. De aceea Partidul Miscarea Populara are sansa de a demonstra ca este o adevarata alternativa. Oamenii astia din USL, la care am inceput sa ma uit cu compasiune, va spun sincer, cred ca sunt prosti”, a precizat consilierul presedintelui Traian Basescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>