Published On: vin, aug. 30th, 2013

Nu-ti lasa masina la indemana hotilor!

Share This
Tags

IMG_0025In aceasta saptamana, Politistii Biroului Proximitate si cei ai Compartimentului Analiza si Prevenirea Criminalitatii, din cadrul IPJ Braila au desfasurat o noua actiune in cadrul campaniei de prevenire a furturilor din autoturisme si de componente exterioare auto.

Posesorii de autoturisme au fost informati cu privire la metodele cel mai des folosite de catre infractori si bunurile vizate in cazul furturilor din autovehicule, precum si constientizarea populatiei cu privire la atitudinile care pot favoriza savarsirea acestui gen de infractiuni si la masurile elementare de protectie pe care trebuie sa le adopte.

Raspandirea informatiilor si sfaturilor preventive s-au realizat prin distribuirea de pliante, dar si in cadrul discutiilor pe care politistii le-au purtat cu cetatenii intalniti pe strazile Gratiei, Pictor Theodor Aman, Aleea Moldavitei si in Piata Saraca.

Informatiile si recomandarile preventive au fost primite cu interes de catre cetateni, care au apreciat drept laudabilă initiativa organizarii acestei activitati.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>