Published On: sâm, aug. 31st, 2013

EXCLUSIVITATE: Braileanul care comanda nava “Brazi” s-a sinucis de frica descoperirii furtului de carburanti. Gasit mort dupa trei zile

Share This
Tags

poza nouaSurse din cadrul Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos au declarat in exclusivitate pentru Infobraila ca Pavel Motoc, comandantul navei fluviale “Brazi”, gasit mort in cursul zilei de vineri in Dunare, s-ar fi sinucis. Motivul acestui gest ar fi, din primele informatii, controlul efectuat de AFDJ privind gestiunea de carburanti, sursele citate precizand ca furtul de combustibil nu era un fapt strain de Motoc.

Pavel Motoc, in varsta de 57 de ani, din Braila, era comandantul navei tanc “Brazi”, aflata in proprietatea AFDJ Galati. Braileanul a fost dat disparut miercuri, la orele amiezii, dupa ce echipajul a anuntat disparitia de la bord a comandantului.

Toate operatiunile de cautare au esuat, Motoc fiind gasit abia vineri, la pranz, in Dunare, decedat. Un barbat a anuntat autoritatile ca in zona Unicom Oil Terminal Galati a vazut plutind pe fluviu un cadavru. In zona Unicom era ancorata si nava “Brazi”, comandata de brailean.

La fata locului au sosit reprezentanti ai Sectiei Regionale a Politiei Transporturi Galati, criminalisti dar si un medic legist, reusindu-se sa se aduca la mal corpul neinsufletit. Cadavrul a fost identificat in prezenta sotiei si fiului comandantului de nava.

Conform unor informatii neoficiale, trupul braileanului nu prezinta urme de violenta.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>