Published On: vin, aug. 30th, 2013

Alexandru Arsinel a suferit ieri un transplant de rinichi, la Cluj-Napoca

Share This
Tags

alexandru_arsinelActorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista “Constantin Tanase” din Bucuresti, a suferit ieri un transplant de rinichi, la un spital din Cluj-Napoca, informeaza un comunicat al institutiei de spectacole pe care acesta o conduce.

“Tin sa multumesc din tot sufletul echipei conduse de profesorul Mihai Lucan si, bineinteles, lui personal, omul caruia ii datorez de ieri, viata”, a declarat actorul, azi  dimineata.

Operatia a fost efectuata cu succes la Cluj-Napoca de echipa condusa de reputatul prof. univ. dr. Mihai Lucan, seful Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal de la Cluj si seful catedrei de Urologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu”.

Dupa ce a jucat la Sala Savoy din Capitala in toate spectacolele stagiunii 2012 – 2013, dupa zecile de turnee efectuate in tara si strainatate si dupa ce a jucat in fiecare sambata, in iulie si august, la Teatrul de Vara “Herastrau”, in seria de spectacole “O seara la Revista” din cadrul stagiunii estivale a Teatrului de Revista “Constantin Tanase”, spectacolele fiind transmise live de TVR2 – o premiera absoluta dupa mai bine de 25 de ani -, starea de sanatate a marelui actor s-a inrautațit.

Astfel, acesta a fost supus ieri unei interventii chirurgicale complicate de transplant renal.

Actorul Alexandru Arsinel s-a nascut pe 4 iunie 1939, in localitatea Dolhasca, judetul Suceava.

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>