Published On: mie, iul. 3rd, 2013

Programul Rabla va fi desfiintat din 2014

rablaMinistrul Mediului, Rovana Plumb, a anuntat ca va lua in calcul posibilitatea ca programul de innoire a parcului auto sa nu se mai tina de anul viitor, fiindca pare sa fie ineficient pentru toata lumea.

“Se va lua in discutie stoparea Programului Rabla, de la anul. Din punctul meu de vedere sunt decisa sa nu se mai deruleze. Hotararea mea ca ministru este ca acest program nu este eficient nici pentru mediu, nici pentru parcul auto, nici pentru cetatean”, a spus Rovana Plumb.

Administratia Fondului de Mediu a repartizat pentru judetul Braila 54 de tichete in Programul Rabla, iar pentru acestea brailenii au stat ore in sir la coada. Tichetele au fost repartizate la cele trei puncte autorizate de colectare fiecaruia revenindu-i cate 18 tichete.

Fondul pentru Mediu a emis in acest an, 20.000 de tichete, dintre care 17.000 pentru persoane fizice/juridice si 3.000 de tichete pentru institutiile publice. Pentru sesiunea 2013 se va utiliza un singur tichet valoric pentru achizitionarea unui autovehicul nou, fata de trei tichete cate se utilizau in anii anteriori, iar valoarea acestuia este de 6.500 de lei, fata de 3.800 lei, cat valora in 2012.

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>