Published On: mie, iul. 10th, 2013

Nicolaescu anunta disponibilizari in Sanatate

Eugen_Nicolaescu copyMinistrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a precizat ca saptamana viitoare se va decide procentul de disponibilizari din MS si din directiile judetene de sanatate publica, existand mai multe variante.

Oficialul a precizat insa ca saptamana viitoare se va decide procentul exact de disponibilizari, intrucat in prezent exista mai multe variante care vizeaza de la 4% la 10 sau chiar 15% din personal.

„Am avut o discutie cu conducerea sindicatului Sanitas, in care, in mare parte, ne-am facut cunoscute pozitiile si, sigur, dansii vor fi alaturi de noi, asa cum avem un protocol semnat, atunci cand vom stabili o parte din aceste criterii, mai ales pentru partea de asistenti medicali, dar eu nu cred ca vom avea cazuri de asistenti medicali care sa plece in somaj. La cati asistenti medicali avem nevoie in sistemul sanitar”, a declarat ministrul.

Eugen Nicolaescu a precizat ca asteapta propuneri din judete si ca in functie de acestea va stabili procentul de disponibilizari.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>