Published On: mie, iul. 3rd, 2013

Elevii suspectati de frauda nu au intrat azi la examen

Share This
Tags

eleviCei sapte candidati la bacalureat de la Liceul Bolintineanu au fost eliminati din examen, dupa ce asupra lor au fost gasite dovezi care indica tentativa de frauda la proba de Limba si Literatura Romana.

Decizia vine ca urmare a faptului ca asupra celor sapte elevi care au sustinut proba scrisa de limba si literatura romana la centrul de examen al Liceului “Dimitrie Bolintineanu” luni, au fost gasite dovezi care indica tentativa de frauda – copiute, carti cu rezolvari si telefoane mobile, se arata in comunicatul ISMB.

“Dovezile au fost gasite in timpul perchezitiei corporale realizate de ofiterii de Politie, care au descins in centrul de examen si consemnate in procesele verbale transmise de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Perchezitiile au fost efectuate asupra a 41 de absolventi prezenti la examen”, mai precizeaza reprezentantii ISMB.

Lucrarile elevilor eliminati din bacalaureat vor fi anulate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>