Published On: joi, iul. 11th, 2013

Elevii de 10 ai Brailei vor fi premiati de autoritatile locale

examenele-bat-la-usa-incep-inscrierile-pentru-bacalaureat_9b3568bf64_thumb_630_380Maine, de la orele 10.00, la Casa Tineretului, cei 11 elevi  care au obtinut note maxime la Evaluarea  Nationala si Bacalaureat vor fi premiati de Primaria Braila si de Consiliul Judetean Braila.

“Vom avea maine intalnire cu elevii care au obtinut 10 la cele doua examene, in total sunt 11 elevi, 5 au luat 10 la Evaluarea Nationla, si 6 au luat note maxime la Bacalaureat. Am hotarat impreuna cu domnul presedinte Stancu, sa ii premiem pe elevi si scolile resprective. Noi credem ca performanta trebuie sustinuta, trebuie evidentiata. Pana la urma acesti copii, oriunde se vor duce sunt copii care au crescut si au invatat la Braila, si rezultatul final al celor doua examene ne arata ca la Braila se face scoala, cu toate discutiile pe care le avem, si in ciuda problemelor pe care le intampinam”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

La eveniment a fost invitat si Ministrul Educatiei Remus Pricopie. Premiile pe care elevii le vor primi, vin din sursa privata, fiecare  elev urmand sa primeasca cate 1000 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>