Published On: mar, iun. 11th, 2013

Unul cate unul, membrii clanului Buricea ajung dupa gratii

mascati3 copyPotrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, inspector principal de politie Jenel Sogor, in aceasta dimineata 5 membri care fac parte dintr-un clan vestit din Braila a fost luati pe sus de politisti, iar alti 3 sunt dati in urmarire generala. Este vorba de membrii clanului Buricea.

“In urma emiterii mandatelor de executare a pedepselor cu inchisoare, politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale  din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila au depistat si incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati cinci barbati din grupul infractional. Alti trei au fost dati in urmarire la nivel national, pentru savarsirea infractiunilor de tulburare grava a linistii si ordinii publice, ultraj contra bunelor moravuri si port ilegal de arme albe in locuri publice”, a precizat Jenel Sogor.

Vom reveni cu detalii in scurt timp.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>