Published On: mie, iun. 12th, 2013

Subventiile de la stat, conditionate de aderarea la fondul mutual pentru agricultura

subventii de la statAgricultorii vor fi obligati sa adere la fondul mutual destinat agriculturii pentru a fi eligibili la formele de sprijin financiar acordate din bugetul de stat.

Criteriul de eligibilitate se aplica incepand cu anul de cerere 2014, iar data limita pentru afilierea la fondul mutual pentru anul viitor este 1 martie 2014.

Conform Art. 17, alin. (1) din proiectul de Ordonanta de Urgenta privind acreditarea fondului mutual si acordarea de compensatii financiare agricultorilor afiliati pentru pierderile economice cauzate de boli ale animalelor, ale plantelor sau cauzate de un incident de mediu, „agricultorii care nu adera la fondul mutual pana la data de 1 martie 2014 (cu exceptia afilierii noilor agricultori dupa acea data), nu mai sunt eligibili pentru a primi finantare in baza formelor de sprijin direct si a schemelor de ajutor de stat finantate de la bugetul national”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>