Published On: mie, iun. 5th, 2013

Protest la CET. 200 de angajati in fata sediului: Rusine sa va fie!

cet protest Aproximativ 200 de angajati ai CET Braila  au protestat in fata sediului. Salariatii aflati intr-o situatie dramatica, nemaiprimindu-si banii din luna ianuarie, acuza conducerea CET ca nu a administrat corect societatea, ceea ce a dus la falimentul acesteia.

“Ma rog de copii ca sa imi dea bani, sa pot sa cumpar sa am ce manca, sa pot sa imi platesc datoriile. Numai pot, de atatea gaze, atata curent, sunt distrusa complet”, a declarat o femeie aflata la protest.

Conducerea CET i-a invitat pe protestatari la negocieri, propunandu-le un program de esalonare a salariilor.

“Facem demersuri pentru valorificarea deseurilor de fier si toti banii care pleaca din zona asta, ma refer la bunurile CET care nu sunt sechestrate. Toti banii pleaca la zona de salarizare”, a precizat directorul CET, Stanel Necula.

CET Braila a intrat in incapacitate de plata inca din luna august 2012 si are de recuperat de la braileni datorii  in valoare de 113 miliarde de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>