Published On: mie, iun. 5th, 2013

Doua posturi de deputat, declarate vacante

Gigi-BecaliPresedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, dupa sedinta Biroului Permanent, ca proiectele de hotarare privind vacantarea locurilor de deputat ale lui George Becali si Aurel Nechita trebuie votate de plenul Camerei.

In cazul lui George Becali, deputat din circumscriptia electorala 42 Bucuresti, s-au inregistrat 247 voturi pentru, unul impotriva si 2 abtineri, iar Aurel Nechita a avut 242 voturi pentru, 2 impotriva si 6 abtineri.

“Se vor vota proiectele de hotarare de vacantare a postutilor de deputat ale lui Becali si Nechita. Vacantarea posturilor si publicarea in Monitorul Oficial se poate face doar printr-un vot al plenului”, a declarat Valeriu Zgonea.

Presedintele Camerei Deputatilor a adaugat faptul ca proiectul de hotarare de vacantare este obligatia Parlamentului catre Guvern pentru a indeplini procedura legala de a organiza alegeri partiale in termen de 45 de zile de la vacantare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>