Published On: mar, iun. 11th, 2013

Clanul Buricea incepe sa se clatine: Cinci incarcerati si trei dati in urmarire generala

InfractoriAstazi, incepand cu orele 6.00, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au descins la domiciliile a 8 braileni, pentru punerea in aplicare a mandatelor de executare a pedepselor cu inchisoarea, emise ieri, de Judecatoria Braila, pentru comiterea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice si port fara drept de obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere, impungere sau lovire.

“Politistii i-au depistat si incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati pe brailenii Ghita B., de 36 ani, condamnat la 2 ani inchisoare, Gigi T., de 26 ani, condamnat la 2 ani inchisoare, Traian S., de 34 ani, condamnat la 3 ani inchisoare, Viorel G. (34 de ani), condamnat 3 ani la inchisoare, si Sorin I. (33 de ani), condamnat la 5 ani inchisoare. De asemenea, Ionel C., in varsta de 46 ani, din Braila, a fost condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare, sub supraveghere judiciara, pe o perioada de 5 ani, pentru comiterea acelorasi infractiuni. Ceilalti 3 condamnati, toti din municipiul Braila, care se sustrag punerii in aplicare a mandatelor de executare a pedepselor cu inchisoarea, au fost dati in urmarire la nivel national. Este vorba despre Ionel Marin, 26 ani, condamnat la 5 ani si 3 luni inchisoare; Gelu Eduard Stamate, 27 ani, condamnat la 2 ani inchisoare; Marian Cristea, de 32 ani, condamnat la 4 ani inchisoare”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Braila, inspector principal de politie Jenel Sogor.

In fapt, in ziua de 15 decembrie 2006, la orele 8.20, in incinta si in imediata apropiere a Tribunalului Braila, a avut loc un conflict intre doua grupuri infractionale care aveau asupra lor sabii, cutite si bate, cativa dintre membrii acestora fiind citati pentru audieri in cauze penale.

Pe fondul adversitatii reciproce, intre cele aproximativ 80 de persoane s-a declansat un conflict spontan, violentele exercitate tulburand grav ordinea si linistea publica atat in incinta Tribunalului Braila, cat si in imediata apropiere, sedintele de judecata fiind suspendate, impiedicand, astfel, in mare parte activitatea insitutiei.

Cine poate da relatii despre locul in care se afla acestia este rugat sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>