Published On: Dum, iun. 2nd, 2013

Aur si argint pentru Romania la Campionatul European de canotaj

Canotaj-Romania * Echipajul feminin de dublu rame al Romaniei a castigat medalia de aur la Campionatul European de canotaj de la Sevilla * Echipajul masculin de 4 rame fara carmaci al Romaniei a castigat, duminica, medalia de argint *

Echipajul format din sportivele Cristina Grigoras si Andreea Boghian a luat startul pe culoarul 4 si a incheiat cursa de 2.000 de metri, cu timpul de 7:49.09 minute, cucerind medalia de aur.

Echipajul feminin de dublu rame al Romaniei a castigat medalia de aur la Campionatul European de canotaj de la Sevilla, acesta fiind al cincilea titlu continental consecutiv pentru Romania in aceasta proba.

Pe podium au mai urcat echipajele Germaniei (7:51.56 minute) si Ucrainei (7:57.26).

Echipajul de 4 rame fara carmaci masculin, in componenta Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Parghie, Florin Curuea, a luat startul pe culoarul trei si a incheiat cursa de 2.000 metri, cu timpul de 6:23.83 minute, obtinand medalia de argint.

Celelalte doua medalii au revenit echipajelor din Olanda (aur, 6:21.79 minute) si Germania (bronz, 6:24.94).

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>