Published On: mar, iun. 25th, 2013

Adrian Mutu apare pe lista transferurilor anchetate in Italia pentru frauda fiscala

Adi MutuPresa italiana a publicat, marti, o lista de peste 50 de jucatori, ale caror transferuri sunt anchetate de autoritatile financiare si de parchetul din Napoli pentru frauda fiscala, pe care apare si numele atacantului Adrian Mutu, fara a fi precizata o anumita tranzactie.

Pe lista respectiva, publicata de mediagol.it, figureaza numele unor vedete cum ar fi Ezequiel Lavezzi, Adrian Mutu, Jesus Datolo, Alessio Tacchinardi, Antonio Nocerino, Erjon Bogdani, Massimo Oddo sau Fabio Liverani.

Mutu joaca acum in Franta la AC Ajaccio, a evoluat in Italia la echipele Inter, Verona, Parma, Juventus, Fiorentina si Cesena.

Autoritatile financiare au efectuat, marti, perchezitii la sediile a 41 de cluburi profesioniste de fotbal din Italia, printre care se numara Juventus Torino, Napoli si AC Milan, grupari ce sunt banuite de frauda fiscala.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>