Published On: vin, mai 31st, 2013

VIDEO EXCLUSIV: Primele imagini de la nunta lui Banel Nicolita

Banel Nicolita a facut astazi cel mai important pas din viata sa. Acesta a spus un DA hotarat in fata primarului Municipiului Braila, Aurel Gabriel Simionescu, cel care a oficiat cununia civila a lui Banel Nicolita si a logodnicei sale Cristina Pisica. Cununia a avut loc la teatrul Maria Filotti, din Braila, acolo unde alaturi de miri au fost parintii Cristinei, mama fotbalistului, nasii, dar si apropiati ai celor doi si prieteni foarte buni.

 Mirii s-au aratat emotionati inainte de marele eveniment, Cristina declarand faptul ca e cea mai fericita zi din viata ei. “Da, sunt foarte emotionata dar este si normal, este cea mai importanta zi din viata noastra”, a declarat Cristina inainte de a face marele pas.

Vantul i-a dat batai de cap tinerei mirese, rochia ridicandu-se de cateva ori. Banel a declarat faptul ca nunta asa a fost programata de la inceput. “Asa am stabilit de la inceput, cununia civila sa aiba loc astazi iar cea religioasa o vom face odata cu botezul, pe 28 decembrie”, a declarat fotbalistul.

Nasul de cununie al celor doi va fi unul dintre cei mai vechi si cei mai buni prieteni ai jucatorului, Gigel Bordei

Petrecerea va avea loc in statiunea Lacu Sarat din Braila, acolo unde sunt asteptati peste 400 de invitati. Pe langa preparatele din bucataria internationala, se vor servi si mancaruri traditionale romanesti. La petrecere vor canta Adi Minune, Copilul de Aur, dar si Constantin Enceanu, preferatii fotbalistului.

Aleasa inimii lui “Jardel”, Cristina, care actualmente este insarcinata, va deveni mamica unei fetite, in luna septembrie. Cei doi vor face cununia religioasa odata cu botezul, pe 28 decembrie relatia pe care o are de cativa ani cu frumoasa braileanca, Cristina Gabriela.

  

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>