Published On: vin, mai 31st, 2013

Veste buna pentru elevi: ME a alocat fonduri pentru navetisti

Share This
Tags

* Ministerul Educatiei a deblocat un total de 50 de milioane de lei pentru decontarea transportului elevilor *

In urma discutiei de joi, 30 mai, dintre premierul Victor Ponta, ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, si ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, s-au identificat solutii pentru suplimentarea fondului destinat platii transportului elevilor navetisti, cu inca 20 de milioane de lei.

In cursul saptamanii trecute, MEN a deblocat o prima transa de 30 de milioane de lei  pentru acoperirea cheltuielilor de transport. In acest moment, cei 30 de milioane de lei se afla deja in conturile inspectoratelor scolare generale, urmand ca suma de 20 de milioane sa fie virata in cel mai scurt timp.

“Au venit bani de la minister pentru transportul elevilor. A fost o problema presanta in ultima vreme. Ministerul ne-a alocat toti banii pe care putea sa ii aloce pana in acest moment. Impartirea catre judete a fost realizata proportional cu datoriile din luna aprilie. Acest mod de repartitie o adoptam si noi catre unitati. Din pacate Trezoreria functioneaza cu intarziere de patru zile”, a declarat prof. Iulian Danielescu, inspector scolar general al ISJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>