Published On: vin, mai 31st, 2013

EXCLUSIVITATE: Ramona Farcau a semnat cu HC Dunarea

ramona farcauAstazi, conducatorii HC Dunarea Braila au dat lovitura, prin aducerea la echipa a fostei componente a Oltchim Ramnicu Valcea, Ramona Farcau (Maier). Surse bine informate sustin ca aducerea jucatoarei de top este prima din mai multele transferuri de valoare aflate in desfasurare.

In exclusivitate pentru Infobraila, Ramona a declarat: “Am ales HC Dunarea pentru ca stiu ca este un club extrem de serios, cu o conducere implicata in sustinerea sportului brailean. Mai mult, despre club am auzit numai lucruri bine, incepand cu conditiile de pregatire, dar si cu modul extrem de corect in care se desfasoara relatia clubului cu jucatoarele. Sunt convinsa ca alaturi de fetele de la echipa vom avea rezultate care sa merite increderea cu care am fost investita atunci cand am semnat contractul cu HC Dunarea Braila”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>