Published On: joi, mai 23rd, 2013

Inspectorul Stanica chiuleste de la ore

Share This
Tags

Adjunctul Inspectoratului Scolar Judetean, Catalin Stanica, proaspat casatorit, pare sa aiba alte preocupari decat cele care ar fi normale, pentru un profesor la o scoala de renume din Braila.

Surse din cadrul Scolii Mihai Eminescu, scoala la care Catalin Stanica preda cursuri de matematica, ne-au dezvaluit faptul ca adjunctul ISJ nu tine orele de curs.  Mai mult acesta isi gaseste de fiecare data cate un inlocuitor care sa-i supravegheze pe elevi in clasa, in zilele cand acesta lipseste.

Tinand cont de faptul ca matematica este o materie de examen, unde micutii ar trebui sa exceleze, nu ne mira faptul ca tot mai multi parinti apeleaza la ore suplimentare, platite in particular. In loc sa dea un exemplu celorlalte cadre didactice, fiind al doilea om in fruntea inspectoratului, Stanica profita de functia pe care o are, lipsind de la orele de curs.

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. […] Citeste toata stirea Inspectorul Stanica chiuleste de la ore la infobraila.ro. […]

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>