Published On: vin, mai 31st, 2013

EXCLUSIV: Mariana Campeanu, ministrul Muncii, datoare la Braila cu 700 de lei

Share This
Tags

mariana campeanu netInfoBraila a publicat astazi un articol referitor la terenurile agricole din judetul Braila, detinute de doi ministri ai cabinetului Victor Ponta. Ministrul Energiei, social-democratul Constantin Nita detine un teren in suprafata de 4, 45 hectare pe raza comunei Galbenu.
Ministrul Muncii, PNL-ista Mariana Campeanu are trecuta in declaratia de avere un teren agricol in suprafata de 3 hectare, mostenit de sotul acesteia, in anul 2000. Terenul se afla pe teritoriul orasului Ianca.
Se pare ca ministrul liberal nu are timp sa isi plateasca impozitele aferente terenului detinut in judetul Braila, inregistrand la Primaria orasului Ianca o datorie de aproximativ 700 RON.
Un functionar de la Serviciul Financiar-Contabil ne-a declarat, contactat telefonic, ca informatia este veridica si ca “doamna ministru, o fi ea ministru, dar trebuie sa isi pleateasca datoriile”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>