Published On: vin, mai 31st, 2013

“Eco-flower” activitate ecologica desfasurata la Braila

AR-campanie ecologica* Joi, 30 mai, Centrul de Tineret Tinklub Braila a organizat activitatea de tip ecologic “Eco-flower” in cadrul proiectului “Create your future on the green way” finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune *

Brailenii care au ales sa mearga pe jos au primit, in semn de recunostinta, flori confectionate din hartie de la voluntarii Centrului de Tineret Tinklub.

Cei trei tineri voluntari SEV, Lisa din Germania, Jackrite din Franta si Rui din Portugalia au strabatut strazile municipiului si au oferit trecatorilor cate o floare ecologica in semn de recunostinta pentru ca au ales sa mearga pe jos si astfel sa nu polueze aerul. Prin aceasta activitate ne-am propus sa crestem nivelul de educatie ecologica in randul comunitatii prin implicarea directa a cetatenilor in activitati de educatie ecologica in vederea dezvoltarii de abilitati si comportamente “Verzi”.

Voluntarii au impartasit oamenilor idei legate de dezvoltarea unui comportament ecologic. Pe langa florile confectionate din hartii colorate brailenii au primit si o insigna cu logo-ul proiectului “Create your future on the green way” si o “scrisoare verde” si li s-a explicat cum pot lua parte activ la acest proiect.

“Daca ai primit Eco-floarea si scrisoarea verde tot ceea ce trebuie sa faci este sa confectionezi alte 3 Eco-flori, sa realizezi o activitate ecologica pe care sa o fotografiezi si sa ne trimiti imaginile alaturi de o scurta descriere la adresa centru.tinklub@yahoo.com pentru a fi afisate pe site-ul oficial si toata lumea sa vada ca ai ajutat mediul inconjurator. Apoi daruieste cele 3 eco-flori alaturi de regulament altor 3 persoane din care cel putin una sa confectioneze alte 3 flori si sa le daruiasca mai departe”, a precizat Gabriel Eduard Niculita, presedintele Centrului de Tineret Tinklub Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>