Published On: vin, mai 31st, 2013

Doctorul Georgescu este nemultumit de UPU

dr. octavian georgescuConsilierul judetean Octavian Georgescu si-a manifestat azi public nemultumirile pe care le are fata de sistemul medical, in cadrul sedintei Consiliului Judetean. Doctorul Georgescu acuza in special Unitatea de Primiri Urgente din Spitalul Judetean Braila.

“Fac apel la populatie, pentru ca acest UPU s-a transformat intr-o afacere personala de analize. In aceste conditii va rog foarte mult domnule presedinte, sa facem o analiza reala si pertinenta si sa vedem ce facem cu ei”, a declarat consilierul judetean.

In replica, presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu i-a atras atentia consilierului fata de importantele investitii care s-au facut, dar si de lipsa cadrelor medicale care sunt pregatite sa lucreze cu aparaturi performante.

“Da domnule Georgescu, va multumesc pentru aprecieri, am facut lucruri proaste, este in regula. Nici nu ma intereseaza parerea dumneavoastra in mod deosebit. Este parerea dumneavoastra si a altor medici ca dumneavoastra care sunt tari doar in gura, nu si in meserie. Eu nu pun eticheta care este competent si care nu, pentru asta avem director medical”, a raspuns presedintele CJ Braila.

Gheorghe Bunea Stancu a tinut sa atraga atentia ca sunt foarte multi medici slab pregatiti si ca este pacat sa investim bani in echipamente care pot salva vietile oamenilor, daca nu avem si cadre medicale specializate: “Ceea ce facem noi in spital acum este ca ne cumparam o caruta dinasta foarte moderna, insa ne lipsesc caii. Ne lipsesc medicii buni!”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>