Published On: vin, mai 31st, 2013

GABRIELA PERIANU A RATAT BAC-UL

Share This
Tags

Gabriela Perianu ptr netEfortul depus in timpul anului la echipa de club, Dunarea Braila dar si la nationalele de tineret si de senioare si-a pus amprenta asupra tinerei handbaliste.

Dupa ce a avut un an bun in plan profesional, tanara Gabriela Perianu a picat examenul de Bacalaureat. Aceasta a obtinut 7,35 la geografie, 5.00 la istorie si din pacate 4 la Limba si Literatura Romana si a fost respinsa.

Aceasta mai poate depune contestatie, rezultatele finale urmand sa apara duminica.

Din Braila au participat la aceasta editie de Bac special, 3 elevi, dintre care s-au prezentat doar doi. Singura din Braila care a absolvit bacalaureatul a fost Mihaela Furnica de la Edmond Nicolau, care a obtinut 9.40 la Limba si literatura romana, 9,10 la Matematica si 9,30 la Biologie.

Dintre cei 209 candidati care au sustinut bacalaureatul in sesiunea speciala organizata anul acesta la Ploiesti au reusit sa promoveze acest examen doar 104

Cea mai mare medie obtinuta la acest examen a fost de 9,83, candidatul cu aceasta medie obtinând 9,50 la examenul de limba româna si 10 la examenele de matematica si anatomie.

Jumatate dintre absolventii de liceu care au sustinut examene in sesiunea speciala de bacalaureat 2013, care s-a desfasurat la Ploiesti, au picat bacalaureatul, unii reusind sa obtina, la matematica, note de 1,20 sau 1,45, trei candidati fiind eliminati pentru fraudarea examenului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>