Published On: vin, mai 31st, 2013

Copilul ucis la Baraganul a fost lovit in mod repetat cu palmele si cu obiecte dure

salvareIn seara zilei de 29 mai, la orele 20:20, Stefania S., in varsta de 23 ani, din Municipiul Tandarei, judetul Ialomita, domiciliata in comuna Baraganul, judetul Braila, la locuinta concubinului ei, a sesizat la Politie, apeland numarul pentru urgente 112, faptul ca fiica ei, in varsta de un an si 7 luni, a cazut de pe pat si, in urma impactului cu podeaua, s-a lovit in zona capului si nu mai respira.

Personalul medical de pe ambulanta care s-a deplasat la fata locului a efectuat manevrele de resuscitare a minorei, insa nu a putut fi salvata, stabilind ora decesului, ora 19.00.

Politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, au efectuat cercetarea la fata locului si, in baza rezultatului examinarii medico-legale, s-a stabilit ca leziunile pe care victima le avea la nivelul capului puteau fi produse prin lovire activa, repetata cu corp dur, posibil palme, precum si lovire de corpuri dure.

“Coroborand toate probele administrate si tinand cont si de faptul ca mama victimei a fost singura la domiciliu aproape o zi intreaga, din seara zilei anterioare si pana la ora cand s-a constatat decesul minorei, acesteia i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat si s-a luat masura retinerii pe ordonanta si incarcerarii in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul IPJ Braila”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Astazi va fi prezentata la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila, cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunii amintite.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>