Published On: vin, mai 31st, 2013

Circul continua in CLM: Draghincescu il intreaba pe viceprimarul Danaila daca doarme bine noaptea

Share This
Tags

circ la clm* In sedinta ordinara de astazi a Consiliului Local Municipal circul si-a reinstalat “cortul” * La punctul de diverse, consilierul municipal independent Simona Draghincescu a atras un semnal de alarma, ca de fiecare data, asupra problemelor sociale cu care se confrunta societate civila *

Un prim subiect atins de Draghincescu in sedinta de CLM a fost cel legat de faptul ca la tot mai multe asociatii de proprietari au loc fraude in valoare de sute de mii lei. In respectivul moment consilierul i-a adresat urmatoare intrebare viceprimarului Alexandru Danaila: “Domnule viceprimar, noaptea dormiti bine? Sunt multe probleme la asociatiile de proprietari, cu fraude, si nu le vedeti”. Apoi Simona Draghincescu a trecut in revista cateva AP-uri care se confrunta cu astfel de probleme: AP 749 – 120.000 lei; AP 242 – 160.000 lei; AP 166 – 250.000 lei; AP 379 – 250.000 lei.

Deranjati de atitudinea Simonei Draghincescu, consilierul PSD Sorin Bosneag s-a ridicat de pe scaun cu intentia de a parasi sala de sedinte, el fiind urmat de colega sa de partid Virginia Badiu. La auzul respectivei decizii, Draghincescu a spus: “Eu va multumesc ca va ridicati. Asta inseamna respectul fata de cetateni”.

Sorin Bosneag nu a mai putut rabda si a exclamat: “Este o necunoastere a legii de dumneavoastra. Noi nu putem interveni pe un drept de proprietate. Este vorba de persoana juridica”.

Desi Sorin Bosneag si Virginia Badiu au vrut sa plece, primarul Aurel Simionescu le-a “ordonat” sa se aseze la loc, lucru pe care l-au si facut.

Dupa cum a mentionat si consilierul independent Draghincescu, potrivit Legii 230/2007, Primaria si CLM are dreptul de control a ceea ce se intampla la asociatiile de proprietari: “Ca Primarie aveti obligatia de a le ridica dreptul de a mai fi administrator la aceste asociatii, in momentul in care sunt condamnati penal. Desi Parchetul a dispus urmarirea penala a acestor administratori, se pare ca ei sunt tot pe functie”.

“In momentul in care sunt astfel de dovezi, noi ca Primarie vom revedea avizele pe care le-am dat respectivilor administratori care, in timp, au dovedit ca nu isi merita acest tip de acreditare”, a precizat primarul Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>