Published On: vin, mai 31st, 2013

ANSVSA demareaza campania de vaccinare antirabica la vulpi

vulpeLuni, 03 iunie 2013, incepe campania de vaccinare antirabica la vulpi, pe teritoriul județului Braila, prin distribuție aeriana și manuala, cu momeli vaccinale la vizuina, de catre paznicii de vanatoare ai fondurilor de stat și private, asistați de un medic veterinar oficial.

Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Braila a distribuit prin medicii veterinari oficiali materialele informative, afise de informare si afise de atentionare, care au fost afisate la Consiliile Locale, cabinetele sanitare veterinare si de medicina umana, cat si in locurile vizibile din jurul statiilor de transport persoane.

Administrarea manuala a momelilor vaccinale se realizeaza de catre reprezentantii fondurilor de vanatoare impreuna cu medicii veterinari oficiali din cadrul DSVSA, prin amplasarea de momeli vaccinale la vizuina.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>