Published On: vin, mai 31st, 2013

Amendata de politistii locali pentru ca i-a deranjat

sedinta clmO femeie din Braila a fost sanctionata de Politia Locala, pe motiv ca i-ar fi deranjat din treburile lor. Patania Victoriei Calin a fost adusa in discutie in cadrul sedintei Consiliului Local Municipal de consilierul Simona Draghincescu, care spune ca mereu oamenii vin la ea si se plang de nedreptatile care li se fac atat de reprezentantii administratiei locale, cat si de cei ai altor institutii publice, care au obligatia de a ajuta populatia.

“O problema pe care as vrea s-o expun este legata de faptul ca multi cetateni reclama injustitiile la care sunt supusi. Este si cazul Victoriei Calin, o femeie care locuieste in cartierul Hipodrom. Ea vrea sa-si renoveze partea exterioara a apartamentului, insa nu poate din cauza unui agent comercial care are magazin sub locuinta sa. Femeia nu-si poate convinge vecinii ca sa-si dea acordul pentru a incepe lucrarile. S-a adresat si viceprimarului Danaila, iar raspunsul pe care l-a primit nu a fost satisfacator. A solicitat apoi ajutorul Politiei Locale pentru a veni si a constatat daca exista autorizatie de constructie a spatiului comercial de la parter. Insa Victoria Calin s-a trezit cu o amenda de la Politia Locala, pentru ca a indraznit sa cheme un echipaj de politie, valoare care este de 100 lei achitabila pe loc, pana la 500 lei”, a precizat Simona Draghincescu.

Cu alte cuvinte, daca vreunul din noi are “tupeul” de a solicita ajutorul unui echipaj al Politiei Locale, exista posibilitatea de a fi amendat, desi nu s-a comis niciun act periculos.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>