Published On: mie, feb. 6th, 2013

REVOLTATOR: Ghiocei la negru

Share This
Tags

* Vestitorii primaverii pot fi gasiti la orice colt de strada in aceasta perioada a anului, numai ca vanzarea lor fara acte de provenienta, este ilegala *

Chiar daca sunt niste floricele nevinovate, ghioceii sunt vanduti “la negru” si fara voia lor. Suna ciudat, aparent nimic important, insa daca Politia nu ia atitudine, in acest fel comertul la negru ia amploare. Chiar sub nasul celor avizati, persoane pentru care munca reprezinta treaba pentru tractoare, vand in stil”nevinovat” ghiocei. Domnii poate ar fi incantati sa cumpere aceste floricele si sa le ofere doamnelor, insa nimeni nu intreaba daca au si autorizatie, acesti vanzatori ambulanti si de ocazie.

“Cat este buchetelul? Am intrebat curiosi si raspunsul a venit rapid:”Doi lei buchetul, dar negociem, cate buchete vreti sa cumparati?”, a fost discutia reporter-asa zis vanzator. Dupa ce ca pretul nu facea marfa, l-am luat la rost pe cel care incerca se pare sa-si bata joc de noi. Pentru ca i-am cerut autorizatia, tuleanul, ca asa a pretins a fi, ne-a facut rapid cadou trei buchetele, se pare ca nu dorea sa-i creem probleme. Nu e singurul, ca el sunt si altii la fiecare colt de strada, nestingheriti de controalele firesti.

Am sesizat Politia Locala cu privire la acest lucru: ”Acum trimit echipe la verificari”, ne-a asigurat directorul executiv al Politiei Locale, Traian Jipa.

Comentarii

comentariu

About the Author