Published On: joi, ian. 10th, 2013

Cozi pentru eliberarea permiselor, brailenii se grabesc sa isi schimbe permisul de conducere

Share This
Tags

* Inca de la primele ore ale diminetii, brailenii se inghesuiau la Directia de Eliberare Permise Auto pentru a-si schimba permisul *

La 19 ianurie 2013 Codul Rutier va suferi modificari importante. Vor intra in vigoare noi reglementari de legislatie mai ales legate de permisul de conducere auto. Dupa 19 ianuarie se schimba modelul permiselor de conducere pentru a corespunde modelului european.

Vechile permise de conducere raman valabile pana la data expirarii. Detinatorii care au permise care expira in 2014 spre exemplu nu trebuie sa si le schimbe odata cu aparitia noilor modele de permise.

Randul la Directia de Eliberare Permise Auto era format inca de la primele ore ale diminetii. “Este de groaza ce e aici. Asteptam de mult si randul merge foarte incet. Vedeti si dumneavoastra ca este plin aici”, a declarat un detinator de permis auto care astepta la coada sa si-l schimbe.

Soferii care isi schimba permisele auto dupa 19 ianuarie, cand intra in vigoare modificarile la Codul Rutier vor plati taxa de eliberare dar vor fi obligati sa faca vizita medicala si sa obtina un certificat din care sa rezulte ca nu sufera de boli care sa ii impiedice sa conduca.

Comentarii

comentariu

About the Author