Published On: joi, nov. 22nd, 2012

Ce sa nu cumperi astazi, ziua reducerilor BLACK FRIDAY

Share This
Tags

* Vineri, 23 noiembrie, este ziua in care romanii se vor imbulzi in magazine, pentru a cumpara produse la reducere * Ei vor cauta in magazinele obisnuite sau in magazinele online cele mai mari reduceri de Black friday si cele mai ieftine produse *

De cativa ani buni aceasta zi a reducerilor, originara din SUA, a prins si in Romania. Fenomenul a luat amploare datorita brand-urilor care au venit in centrul comercial de langa Braila. Infobraila sfatuieste potentialii cumparartori in privinta tentatiei de a “arunca cu banii pe geam”: este de preferat sa nu cumparati jucarii, deoarece acestea vor fi la reducere si inainte de Craciun.

De obicei, brand-urile mari ofera reduceri pentru televizoare in ianuarie si februarie, in vederea lichidarii stocului inaintea lansarii noilor modele, in primavara. De Black Friday, cele mai mari reduceri la HDTV-uri le ofera firmele mai mici. Acelasi lucru este valabil si pentru cele mai noi modele de camere digitale.  Acestea vor aparea in februarie-martie, astfel ca nu este indicat sa cumparati modelul actual, chiar daca poate fi gasit la reducere, pentru ca va deveni invechit. Decoratiunile de Craciun se vor ieftini considerabil cu doar câteva zile inainte de Craciun, astfel ca nu merita cumparate acum. Accesoriile ca bijuterii si ceasuri sunt de obicei mai ieftine in jurul zilei de 14 februarie, Valentine’s Day. Ipad mini este un produs nou lansat, nu va intra la categoria reduceri, in schimb, aici ar putea intra Ipad 2. Tabletele Microsoft Surface RT vor incerca sa tina pasul cu preturile practicate de Apple, Microsoft nu va scadea foarte mult pretul tabletelor Surface RT de black friday.

Comentarii

comentariu

About the Author

-