Published On: joi, iun. 21st, 2012

Monica Paraschiv si-a parcat barca de lux in fata apartamentului in care locuieste

Share This
Tags

* locuitorii din cartierul Hipodrom au semnalat redactorilor nostri ca o barca de lux se “odihneste” pe spatiul verde, la umbra blocului D1

Inca un caz care demonstreaza ca in Braila, daca ai suficienti bani si influenta poti realiza absolut ce doresti fara sa tii cont de lege sau de felul in care ii afectezi pe cei din jur, a fost semnalat astazi de cititorii nostri, care ne-au scris ca directorului cotidianului “Obiectiv”, Monica Paraschiv, si-a etalat in fata geamului locuintei personale o salupa de lux.

In ciuda eforturilor noastre de a afla daca doamna Paraschiv are sau nu autorizatie pentru ca acea ambarcatiune sa fie depozitata pe domeniul public, autoritatile locale s-au spalat pe maini reciproc de aceasta problema. Intrebat daca exista autorizatie pentru barca din fata blocului D1 din catierul Hipodrom, viceprimarul Alexandru Danaila a declarat: “Daca este domeniu public si au inchiriat acel teren, pot sa depoziteze ce vor dansii, daca nu este teren public, nu au voie sa o faca”. Habar nu avea insa daca exista autorizatie pentru asa ceva!

Primarul municipiului Brailei, Aurel Simionescu a aruncat pisica in curtea DAGL. Simionescu a declarat ca Directia de Administrare si Gospodarire Locala este cea care raspunde in mod direct de inchirierea acestor spatii: “ Daca persoanele respective si-au inchiriat acel spatiu de la DAGL, deci daca el exista si daca si l-a inchiriat, atunci probabil ca da, poate sa il foloseasca, daca nu, si daca l-a ocupat in mod ilegal, sau daca se cearta cu vecinii, atunci nu”.

Referindu-se la aceasta situatie, directorul adjunct al Directiei de Administrare si Gospodarire Locala, Marioara Barbu ne-a declarat: “ Directia noastra nu raspunde de parcarea, sau depozitarea ambarcatiunilor in curtile blocurilor. Noi avem in vedere parcarea autoturismelor, respecarea parcarilor amenajate si cele cu plata. De aceasta situatie se ocupa Primaria. In acest caz persoana respectiva trebuie sa detina o cerere inregistrata la Primarie, insa ma indoiesc de acest lucru”.

In concluzie, autoritatile se spala pe maini, iar oamenii influenti din Braila continua sa-si faca de cap cum doresc.

Comentarii

comentariu

About the Author

-