Published On: joi, mart. 29th, 2012

Si-a lovit partenerul de pahar cu sabia

Share This
Tags

In ziua de 28 martie a.c., la orele 13.00, D.P. (20 de ani), domiciliat in Braila, a depus plangere la Politia Municipiului, prin care a semnalat ca, in seara zilei de 17.03.2012, in jurul orelor 21.00, a mers intr-un apartament inchiriat de braileanul B.C. (33 de ani), unde, impreuna cu mai multi tineri, a consumat bauturi alcoolice. In jurul orelor 2.00, pe fondul unor discutii contradictorii, B.C., care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, l-a lovit cu o sabie in zona mainii si piciorului stang, producandu-i leziuni pentru a caror vindecare ii sunt necesare 13-15 zile de ingrijiri medicale, fara punerea in primejdie a vietii, conform certificatului medico-legal.

Cand victima a intentionat sa paraseasca apartamentul pentru a merge la spital, agresorul a incuiat usa de acces si a luat cheia asupra lui, afirmand ca, pana dimineata, nimeni nu va pleca din locuinta. Astfel ca, cel agresat a asteptat pana ce autorul si celelalte persoane au adormit si, cautand si gasind cheia usii,  a reusit sa plece si sa se deplaseze la spital.

In cauza a fost constituit un colectiv format din judiciaristi ai liniei de munca Violenta, din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, care a intocmit  dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si lipsire de libertate in mod ilegal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-